Фирмен каталог

Фирма от сектор: Консервна промишленост

Компас ООД Компас ООД Горещ
Фирма вписана от: Елена Тасева
Адрес на фирмата:
Град: София
Област: София-град
Димитър Шишманов 11 ет.2, ап. 5  

Фирмен сайт( посетен 8 пъти )
Компас ООД
За контакти:
Лице за контакт: Компас ООД
Тел.: 02/ 868 34 01
Факс: 02/ 868 81 79

E-mail: Адресът e защитен от спам ботове.Компас ООД е българска компания, лидер в производството на месни и месно-зеленчукови стерилизирани продукти. Създадена е през 1996 година и за сравнително кратко време се налага успешно на пазара с професионално приготвени и високо-технологични продукти.

Компанията разполага със собствена производствена база с площ над 6 200 м2, в която от основаването й и до днес се инвестира в модерни производствени технологии за да предложи на пазара продукти с гарантирано качество. През годините целите и действията на фирмата са насочени към обновяване на портфолиото, с цел задоволяване потребителското търсене и нуждите на пазара. Продуктовата гама на Компас ООД се обособява в три направления – пастети, готови ястия и месни продукти.

Днес в Компас работят над 220 служители и благодарение на професионалният им опит компанията гарантира за качеството на продуктите, които предлага.

Компас ООД съчетава модерната си производствена база, годините професионален опит на служителите си и продуктите отговарящи на всички български и европейски стандарти, за да отговори на очакванията на потребителите и да задоволи различните вкус.

Вижте картата с подробности
Дата на добавяне: 2009-02-27 15:32:36   
RSS Feeds

Фирмен каталог по сектори

  • Каталога съдържа 1782 фирми
  • за днес: 0 фирма/и
  • за седмицата: 4 фирма/и
  • за месеца: 141 фирма/и

Потребителско меню само за регистрирани потребители