Флаг на България Произведено в България, Ви дава възможност да представите и рекламирате Своята фирма, продуктите и услугите които произвеждате и предлагате.Подтикнати от идеята да подкрепим родните производители ние създадохме този систематизиран каталог. чрез него ще улесним връзката между Вас и Вашите потенциални клиенти.

За да постигнем тези наши цели, като предполагаме се покриват и с Вашите, се нуждаем от съпричастност и минимално усилие от Ваша страна. Достатъчно е да си създадете профил чрез регистратора и след това да впишете Вашата фирма в каталога като съобразите съответният под сектор, отговарящ на Вашата дейност. Каталога не допуска вписването на фирма в главен сектор а само в съответният под сектор (раздел). Класификацията сме я направили да е лесна и интуитивна за двете страни, фирми и клиенти. Избегнали сме класификация спрямо "Класификатор на икономическите дейности - 2008"(КИД-2008), защото би затруднил ползвателите с всичките 21 сектора, 90 раздела и още групи и класове, но сме се опитали максимално да се доближим до него. В самата статия за КИД-2008 сме добавили препратка след всеки раздел. Препратката е от вида (място в каталога) и е насочваща към мястото в което съответния раздел е публикуван в каталога. Разбира се сме готови да допълним секторите ако не покриват Вашите изисквания. За да направим последното ще се нуждаем от Вашето предложение, което можете да изпратите на нашата електронна поща.

Вписването на фирма в каталога e само за регистрирани потребители. Надяваме се да подпомогнем успешното развитие на Вашият бизнес.

Светослав Маринов

Адресът e защитен от спам ботове.

Фирмен каталог по сектори

  • Каталога съдържа 2245 фирми
  • за днес: 0 фирма/и
  • за седмицата: 1 фирма/и
  • за месеца: 192 фирма/и

Организатори на изложения

Потребителско меню само за регистрирани потребители